Osmangazi’nin millî gururu

Osmangazi’nin millî gururu

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı’nın millî sporcusu Bayram Kayan, ikinci kez dünya şampiyonu olmak için tatamiye çıkacak.2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na katılmak için önemli organizasyonlardan olan Dünya Para Taekwondo Şampiyon


Tarih: 04.02.2019 13:48

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı’nın millî sporcusu Bayram Kayan, ikinci kez dünya şampiyonu olmak için tatamiye çıkacak.

2020 Tokyo Paralimpik Oyunları’na katılmak için önemli organizasyonlardan olan Dünya Para Taekwondo Şampiyonası, 5 Şubat’ta başlayacak. Antalya’da iki gün sürecek şampiyona, 69 ülkeden toplam 654 sporcunun kıyasıya mücadelelerine sahne olacak. Ay yıldızlı formayı giyecek olan Osmangazi Belediyespor’un başarılı tekvandocusu Bayram Kayan, K44 kategorisi +75 kilogramda rakipleriyle karşılaşacak.

Türkiye, Avrupa ve dünya şampiyonalarında başarılı dereceleri olan Kayan’a yürekten inandığını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Tekvando Takımı sporcumuz Bayram Kayan, yıl içerisinde elde ettiği çeşitli zaferler ile bizlere büyük gurur yaşattı. İyi bir kamp dönemi geçiren sporcumuz, dünya şampiyonasına hazır. İnşallah ülkemizi ve Osmangazi’yi en iyi şekilde temsil edecek sporcumuz bizlere büyük mutluluk yaşatacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü