Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tebrikler asil duruşlu Başakşehir"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: "Tebrikler asil duruşlu Başakşehir"

 Başakşehir Yardımcı Antrenörü Webo'nun, Paris Saint-Germain maçının dördüncü hakemi Rumen Constantin Sebastian Coltescu tarafından ırkçılığa maruz kalması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, &q


Tarih: 09.12.2020 11:50

 Başakşehir Yardımcı Antrenörü Webo'nun, Paris Saint-Germain maçının dördüncü hakemi Rumen Constantin Sebastian Coltescu tarafından ırkçılığa maruz kalması sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada, "Sonucu ne olursa olsun bu onurlu duruşu sergilemek gerekir. Tebrikler asil duruşlu Başakşehir" dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6. maçında Paris Saint Germain'e konuk olan Başakşehir'de Yardımcı Antrenör Pierre Webo, müsabakanın dördüncü hakemi Constantin Sebastian Coltescu'nun ırkçı söylemine maruz kaldı. Yaşanan bu olay sonrasında Başakşehir, takım olarak sahadan çekilirken, Türkiye'de spor ve siyasetin önde gelen isimleri kulübe desteklerini açıkladı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İnsanlık suçu olan ırkçılığa karşı Başakşehir Futbol Kulübü'nün onurlu duruşunu destekliyoruz. Irkçılığa hayır" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı