Süper Enduro Şampiyonası Bergama’da start aldı

Süper Enduro Şampiyonası Bergama’da start aldı

Türkiye Süper Enduro Şampiyonası ikinci ayak yarışları Bergama'da başladı.


Tarih: 26.06.2021 16:07

İZMİR (İGFA) - Bergama Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve 60 sporcunun 2 gün boyunca kıyasıya yarışacağı şampiyonanın magazin startı Cumhuriyet Meydanı'nda Bergama Belediye Başkan Yardımcıları Cüneyt Umutlu ve Aşkın Uyar tarafından verildi. Türkiye'nin dört bir yanından gelen yarışçılar magazin startı ardından Bergama Belediyesi Süper Enduro Yarış Pisti’nde geçtiler.

‘Spor, turizmin geleceğidir' sloganıyla spor turizminin tanıtılması kapsamında düzenlenen şampiyonada Türkiye'nin en iyi endurocuları Türkiye Şampiyonası’na puan veren yarışlar için bütün hünerlerini Bergama'da sergileyecek. Sporcular, Super Enduro (GP), Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Genç (EG) ve Enduro Veteran (EV) sınıflarında mücadele edecek.

BAŞKAN YARDIMCISI UMUTLU "EV SAHİPLİĞİ YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Türkiye Enduro Şampiyonası'na ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Bergama Belediye Başkan Yardımcısı Cüneyt Umutlu, “UNESCO Dünya Mirası tarihi şehrimiz Bergama, tarihi ve kültürel değerlerde olduğu gibi sporun her alanında da değerleri olan bir merkez. Bugün ve yarın olmak üzere iki gün devam edecek olan ve startını verdiğimiz bu etkinliğin ve yarışmanın şehrimizin tanıtımına katkısı büyük olacaktır. Yarışların kazasız tamamlanması temennisiyle tüm sporculara başarılar diliyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi