Bursa Kent Konseyi’nden yangın bölgelerine yardım kampanyası

Bursa Kent Konseyi’nden yangın bölgelerine yardım kampanyası

Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, orman yangınlarından etkilenen bölgelerin acil ihtiyaçlarını karşılamak için yardım kampanya başlattıklarını açıkladı.


Tarih: 04.08.2021 09:39

BURSA (İGFA) - Bursa Kent Konseyi, Manavgat ve Marmaris başta olmak üzere Türkiye'nin güney sahillerini etkisini altına alan orman yangınlarından etkilenen bölgelerin yaralarını sarmak için yardım çalışması başlattı.

Yardım kampanyasının detaylarını kamuoyuyla paylaşan Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan, ülkenin ciğerlerini yakan orman yangınlarının herkesi derinden etkilediğini belirterek, “Gün birlik günü. Orman yangınlarından etkilenen bölgelerle ile ilgili Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kurtarma Ekipleri ile koordineli olarak ihtiyaç malzemelerini belirledik. Bursa Kent Konseyi yürütme kurulu üyelerimiz, meclislerimiz, çalışma gruplarımız, katılımcı kuruluşlarımız ve gönüllülerimizle beraber yardım kampanyası başlatıyoruz" dedi.

Tüm duyarlı vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza destek vermeye davet eden Orhan, yardımların Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde bulunan Bursa Kent Konseyi ofislerinde toplayacaklarını, kampanyaya destek olmak isteyenlerin 0224 7163699 numaralı telefondan kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Van-Bahçesaray kara yolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor

İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! 3 drone havada imha edildi, tüm uçuşlar askıya alındı