İzmir Güzelbahçe’de havai fişek yasaklandı

İzmir Güzelbahçe’de havai fişek yasaklandı

İzmir'e Güzelbahçe Belediyesi Ağustos ayı meclis toplantısında yaşanan yangınlardan sonra havai fişek gösterilerine yasak getirdi.


Tarih: 06.08.2021 13:08

İZMİR (İGFA) - İzmir'de Güzelbahçe Belediyesi önemli bir karara imza attı. Güzelbahçe’de açık hava etkinliklerinin hiç birinde havai fişek gösterisinin düzenlenmeyeceği yönündeki önerge CHP’lilerden geldi. Konuyla ilgili tüm meclis üyeleri kabul oyu verirken, görüşülmesi için komisyonlara sevk edildi.

7 Temmuz 2020’de Sakarya’da çıkan yangında Güzelbahçe Belediyesi olarak tüm belediye etkinliklerinde yasakladıklarını söyleyen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sakarya’da yaşanan olayda vatandaşlarımızı kaybettik. Onların acısı bizler için hala taze. Biz o olaydan sonra Güzelbahçe Belediyesi etkinliklerinde havai fişek patlatılmasını yasakladık. Tabi Güzelbahçe’de, vatandaşlar özel günlerinde havai fişek gösterisi yapmak istiyorlar. Zor zamanlardan geçiyoruz. Ormanlarımız yandı, ciğerlerimiz yandı. Güzelbahçe yeşilin, ormanın yoğun olduğu bir ilçe, yerel yöneticiler olarak gereken önlemleri almamız gerekiyor. Havai fişek gösterilerinin ilçemizde yapılmasını yasaklayacağız. Önemli bir karar olacak. Vatandaşlarımızın da bu konuda duyarlılık göstereceğine eminim” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı