Tüm Türkiye’yi ağlatan Gülsüm Teyze’ye Bursa’dan moral verdi

Tüm Türkiye’yi ağlatan Gülsüm Teyze’ye Bursa’dan moral verdi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangında eşyalarını kaybettiği için gözyaşlarına boğulan Gülsüm Uysal’la telefonla görüşerek kendisine moral verdi.


Tarih: 31.07.2021 10:32

BURSA (İGFA) - Antalya'nın Manavgat ilçesindeki yangında, evinin yandığını görünce büyük üzüntü yaşayarak gözyaşı döken talihsiz kadın, tüm Türkiye’yi derinden etkilemişti. Telefonun diğer ucundaki kişiye durumun vahametini anlatan Gülsüm Uysal, “Böyle iş mi olur Allah'ım? Böyle acı mı olur Allah'ım? Daha yanıyor, kalmamış bir şey, ne yapacağız? Hiçbir şeyimiz kalmadı. Nerede kalacağız? Nerede kalacağız? Dayanılır mı buna? Yavrumun çeyizleri, ciğerlerimin çeyizleri yandı" diye feryat etti.Görüntüleri izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da Gülsüm Teyze’nin üzüntüsüne sessiz kalmayarak yardım edeceklerini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Gülsüm Uysal'la bugün telefon üzerinden görüntülü görüşme yapan Başkan Alinur Aktaş, 'geçmiş olsun' dileklerini iletti.

"Büyük geçmiş olsun, Allah şahidimdir, biz sizi dinledikten sonra kendi içimiz yanmış gibi, kendi evimiz yanmış gibi içimiz parçalandı” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bir kardeşiniz, bir evladınız olarak söylüyorum hem ev eşyalarınız hem de kızınızın çeyizinin düzülmesi konusunda ne gerekiyorsa yapacağız. Hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Yangının nasıl olduğu hakkında Gülsüm Uysal'dan bilgi alan Başkan Aktaş, şu anki durumun hallolacağını, önemli olanın can sağlığı olduğunu dile getirdi. Kendisini ablası, bacısı gibi kabul ettiklerini belirten Başkan Aktaş, konuyla özel olarak ilgileneceğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi