'Benim Şehrim' uygulaması ile Gaziantepliler şehrini yönetecek

'Benim Şehrim' uygulaması ile Gaziantepliler şehrini yönetecek

Gaziantep’in yaşanabilir dünya kenti olması hedefiyle çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye’nin En Değerli Bilişim Markası KoçSistem “Akıllı Belediyecilik” alanında önemli bir projede bir araya geldi.


Tarih: 14.04.2021 13:26

GAZİANTEP (İGFA)- Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılında hayata geçirdiği “Benim Aklım Benim Şehrim” projesine katkıda bulunmak amacıyla KoçSistem WorkPlace ile güçlerini birleştirdi, Büyükşehir Belediyesi ile Gazianteplileri ortak bir dijital platformda buluşturarak aktif ve hızlı iletişimin yolunu açtı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca’nın katılımlarıyla düzenlenen Dijital Basın Toplantısı’nda ayrıntıları kamuoyu ile paylaşılan “Benim Şehrim” uygulamasıyla Gaziantepliler ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 7 gün 24 saat anlık iletişim ve etkileşim içerisinde bulunabilecek.

Uygulama ile kent halkının hem şehrindeki gelişmelerden hem de belediye hizmetlerinden anında bilgi sahibi olması sağlanırken, yerel yönetim ile vatandaş arasındaki iletişimin daha şeffaf, hızlı ve sürdürülebilir olması yolunda önemli bir pencere açılacak. Vatandaşın yerel yönetim çalışmalarında aktif olarak söz sahibi olması, belediye hizmetlerine istedikleri zaman dijital bir platform üzerinden hızlı ve kolay erişebilmesi mümkün kılınacak.

Öte yandan duyarlı vatandaşların şehre ilişkin katkılarından dolayı “Vatandaş Ödül Puanı” uygulaması devreye alınacak. Uygulama ile vatandaşın elde ettiği puanlar, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden faydalanırken kullanabilecek. Ayrıca dijital platform aracılığıyla gelen talep ve istekler nezdinde bölgesel yatırım planları şekillendirilebilecek.

YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ ANLAYIŞI

Gaziantep halkıyla belediye arasındaki iletişimi kuvvetlendireceğini öngördüğü Benim Şehrim platformu için yerli ve yenilikçi bir teknoloji çözümü arayışına girdiklerini ve bu arayışın sonunda Koç Topluluğunun teknoloji şirketi KoçSistem ile yollarının kesiştiğini, bu sayede yenilikçi iletişim platformu KoçSistem WorkPlace’i kullanmaya karar verdiklerini ifade eden Başkan Şahin; “Benim Aklım Benim Şehrim projesinin somut bir çıktısı olan Benim Şehrim uygulaması ile belediyemizin tüm hizmetleri Gaziantepliler için 7/24 erişilebilir olacak" dedi.

AKILLI ŞEHİR ÇÖZÜMLERİ

Türkiye’nin en iyi bilişim markası olan KoçSistem’in Akıllı Şehirler alanında çok sayıda çözüm ve başarı öyküsüne imza attığını dile getiren KoçSistem Genel Müdürü Mehmet Ali Akarca, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile hayata geçirdikleri “Benim Şehrim” uygulamasının bunun başarılı bir örneği olduğunu ifade etti. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı