Kablo çalan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Kablo çalan 6 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Tokat Jandarma Komutanlığı tarafından Almus ilçesinde yakalanan haberleşme ve enerji nakil kablosu çalan 6 hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre; Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Almus’ta Haberle?


Tarih: 24.05.2019 12:09

Tokat Jandarma Komutanlığı tarafından Almus ilçesinde yakalanan haberleşme ve enerji nakil kablosu çalan 6 hırsız tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre; Tokat İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Almus’ta Haberleşme ve Enerji Nakil Hattı Kablo Hırsızlığı Suçunun önlenmesi amacıyla stratejik noktalarda önleyici kolluk devriyesi atmaya başladı. İlçe’de Gümeleönü-Arısu Köyü yol ayrımında yapılan bu devriye esnasında durdurulan şüpheli bir araçta Jandarma tarafından arama yapıldı. Yapılan aramada; 6 şüpheli ile birlikte, kablo çalmakta kullanılan alet ve edevatlar ile 450 metre uzunluğunda çalındığı tespit edilen iletişim kablosu ele geçirildi. Almus adliyesine sevk edilen 6 şüphelinin tutuklanarak Çamlıbel Cezaevine gönderildiği, ele geçirilen iletişim kablolarının ise sahiplerine teslim edildiği bilgisine ulaşıldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü