Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde proje günleri başladı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinde proje günleri başladı

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafında gerçekleştirilen “Proje Günleri” başladı. Şehit Ferhat Kaya konferans salonunda gerçekleşen proje günlerine Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin,..


Tarih: 14.05.2019 17:03

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafında gerçekleştirilen “Proje Günleri” başladı.

Şehit Ferhat Kaya konferans salonunda gerçekleşen proje günlerine Rektör Prof. Dr. Bünyamin Şahin, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İsa Gökçe, Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sefa Tarhan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tarhan, 8.’sini düzenledikleri geleneksel hale gelen proje günlerini başlattıklarını ifade ederek, “Bu seneki proje günlerimizde bireysel çalışma yok. Tüm çalışmalar ekip ruhuyla hazırlanmış. Bu bizim açımızdan mutluluk verici bir durum” dedi.

Prof. Dr. İsa Gökçe ise öğrencilerin proje günleri yarışmalara katılmaları tavsiyesinde bulunarak, “TÜBİTAK etkinliklerine projelerinizle katılım sağlayın, kazanamazsanız bile bu tecrübe ilerisi için sizlere deneyim kazandırır” diye konuştu.

Açılış konuşmaları sonrasında, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Fenercioğlu, “Mühendislik ve İnovasyon” konusunda bir sunum gerçekleştirdi. Sunum sonrasında öğrenciler tarafından hazırlanan projelerin açılışı yapıldı. Şahin, Gökçe ve akademisyenler projeler hakkında öğrencilerden bilgi aldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı