Pehlivan, "Bu şehirde iz bırakmak için bir araya gelmeliyiz"

Pehlivan, "Bu şehirde iz bırakmak için bir araya gelmeliyiz"

Trabzon Madeni İşler Ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, Sanayi Sitelerini Günün Şartlarina Uygun Şehir Dışına Taşımak İçin Yerel Yönetimler, Meslek Odaları Ve Tüm İş Dünyasıyla El Ele Verip Bu Şehir


Tarih: 15.07.2019 12:01

Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, oto sanayi sitelerini günün şartlarına uygun şekilde şehir dışına taşımak için yerel yönetimler, meslek odaları ve tüm iş dünyasıyla el ele verip şehirde iz bırakmak için ivedilikle bir araya gelmeleri gerektiğini söyledi.

Trabzon Madeni İşler ve Teknik Makine Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, şehrin sanayi anlamında özelliğini kaybetmeye başladığını belirterek, "Bunun önüne geçmek için Sınırlı Sorumlu Tüm Sanayiler Yapı Kooperatifi’ni kurarak Trabzon’da sanayi sitesi sorununun çözümü için önemli adım attık. Yeni sanayi sitesi için gerekli görüşmeleri yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Trabzon şehrinin önünü açarak devlete daha fazla katma değer sağlamaları gerektiğini vurgulayan Pehlivan, "Yerel yönetimler, meslek odaları, sivil toplum kuruluşları ve tüm iş dünyasının öncelikli projesi oto sanayi sitelerini yeniden yapılandırmak olmalı. Günün şartlarına uygun şehir dışında bir yere taşımak için el ele verip bu şehirde iz bırakmak için ivedilikle bir araya gelmelidir" ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü