Beydağı Mahalle yolu asfaltlandı

Beydağı Mahalle yolu asfaltlandı

Van'ın Muradiye ilçesine bağlı Beydağı Mahalle yolu, Büyükşehir Belediyesince asfaltlandı.


Tarih: 22.09.2021 11:45

Kent genelindeki asfalt çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu en verimli şekilde geçirmek için aralıksız çalışıyor. Bu kapsamda kent merkezine yaklaşık 86 kilometre uzaklıktaki Beydağı Mahallesi’nin 2,5 kilometrelik yolu sıcak asfalta kavuşturuldu. Ekiplerin yaklaşık bir aylık yoğun çalışması ile mahalle yolunda reglaj, dolgu, sanat yapıları ve alt yapı çalışmalarının ardından asfalt serimi yapılmaya başlandı. Yapılan çalışma ile 6 metre genişliğe kavuşturulan yolda 3 bin ton civarında sıcak asfalt kullanılacak. 


300 hane ve yaklaşık 2 bin 500 nüfuslu mahallelerinde 15 yıl önce sathi kaplama yapıldığını ve yollarının çok kötü durumda olduğunu belirten Mahalle Muhtarı Adil Çobanöz yapın çalışmalardan dolayı Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Bakan Vekili Mehmet Emin Bilmez’e teşekkür etti. 

asfalt
Asfalt çalışma ile mahalle yollarının daha konforlu hale geldiğini belirten Muhtar Adil Çobanöz, “Bizlerin talebi Üzerine Van Büyükşehir Belediyesi yolumuzu asfaltlıyor. Daha öncesinde altyapısı olmayan yolumuz çok kötü durumdaydı. Ciddi sıkıntı yaşıyorduk. Yapılan çalışmalarla yolumuz çok güzel oldu. Böyle bir hizmetin mahallemize yapılması bizleri mutlu etti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. 


Çalışmaları en başından itibaren takip ettiklerini belirten mahalle sakinlerinden Sıraç Karakoç ise “Yapılan çalışmalardan memnunuz. Çok güzel bir emek veriliyor. Buna katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu. 


Hafta içinde bitirilmesi planlanan mahalle yolu Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılacak olan yol çizgi çalışmalarının ardından tamamlanacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı