Erciş'te hizmet noktaları incelendi

Erciş'te hizmet noktaları incelendi

Van'ın Erciş ilçesindeki hizmet noktaları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel tarafından incelendi.


Tarih: 12.08.2021 14:48

Beraberindeki Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, Başkan Danışmanı Sinan Hakan, Fen İşleri Daire Başkanı Sahip Görendağlı ve şube müdürleri ile Erciş ilçesine gelen Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel'i burada İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu karşıladı.

Mehmet Fatih Çelikel
İlk olarak Erciş Belediyesine ait asfalt şantiyesinde incelemelerde bulunan Genel Sekreter Mehmet Fatih Çelikel daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt serimi tamamlanan Tekevler Sahil bağlantı yolu ile Alkanat, Örene, Çınarlı, Bayazıt, Gölağzı, Salihiye ve Kışla Mahallelerini gezdi. Mahalleliyle de sohbet eden Genel Sekreter Çelikel, ardından beraberindekiler ile Akyol tepesi ile Deliçay yolu arasında yürütülen asfalt serim çalışmalarını takip etti. 


Kaymakam Nuri Mehmetbeyoğlu ile birlikte yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Çelikel, gezi ve incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü