Van Büyükşehir, 70 kişiyi işe alacak! İşte kuraya katılacakların isim listesi

Van Büyükşehir, 70 kişiyi işe alacak! İşte kuraya katılacakların isim listesi

Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesine alacağı 70 personel için başvurulara tanıdığı itiraz sürecini tamamladı. İnceleme sonunda 347 itirazdan 134’ü kabul edilirken, 213 kişinin itirazı ise reddedildi. İsimleri açıklanan adaylar cuma


Tarih: 07.01.2021 10:18

Van Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraklerinden olan BELVAN Ulaşım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketine alınacak olan 65 otobüs-kamyon şoförü ve 5 iş makinesi operatörü alımı ile ilgili süreç devam ediyor. 1-5 Ocak 2021 tarihlerinde 347 adet itiraz maili itiraz@belvan.com.tr adresine ulaştı. Büyük bir titizlikle değerlendirilen itirazlardan 134'i kabul edilirken, 213 kişinin itirazı ise reddedilerek ilgililerine bilgilendirme maili atıldı. Yapılan itirazlar sonrası kuraya katılacakların isimleri de www.van.bel.tr adresinin duyurular kısmında yayınlandı.


70 personel alımı için 680 kişinin katılacağı kura çekimi 8 Ocak Cuma günü saat 10.30'da noter huzurunda gerçekleşecek. Van Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak olan kuraya koronavirüs nedeniyle katılım sağlanmayacak, sadece basın mensupları kurayı takip edebilecek.


Kura sonrasında mülakata katılmaya hak kazanacak kişilerin bilgileri ile mülakat tarihi ve yeri belediyenin resmi internet sitesi üzerinden duyurulacak.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı