Van Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişikliği

Van Büyükşehir Belediyesi'nde görev değişikliği

Mehmet Fatih Çelikel, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak atandı.


Tarih: 15.04.2021 00:08

Görev değişiklikleri konusunda suların durulmadığı Van Büyükşehir Belediyesi’nde bir görev değişikliği daha yaşandı.

Son dönemlerde atamaların ve görev değişikliklerinin ardı ardına yaşandığı Van Büyükşehir Belediyesi’nde son değişiklik Genel Sekreterlik makamında oldu.

Geçtiğimiz haftalarda genel sekreter yardımcılarının değiştiği Büyükşehir’de, Edremit Kaymakamlığı ile birlikte, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak görev yapan Muhammet Fuat Türkman’ın genel sekreterlik görevinin sona erdiği öğrenildi.

KAYMAKAMLIĞA DEVAM EDECEK

Genel sekreterliği sona eren Türkman’ın, Edremit ilçesi kaymakamı olarak görevine devam edeceği öğrenilirken, Genel Sekreterlik görevine de flaş bir atama yapıldı

İŞTE YENİ GENEL SEKRETER

Türkman’dan boşalan Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter görevine Muradiye eski kaymakamı, İçişleri Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkan Yardımcısı Fatih Çelikel’in atandığı öğrenildi.

FATİH ÇELİKEL KİMDİR?

Mehmet Fatih Çelikel 03.08.1981 tarihinde İstanbul Üsküdar’da doğdu. İlkokulu Orhan Veli Kanık İlköğretim Okulu’nda, Orta Okulu Kazım İşmen Lisesi’nde, Lise öğrenimini Kenan Evren Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Kaymakamlık görevinden önce iki sene bankacılık sektöründe çalıştı. 2005 yılında vatani görevini yaptı. 2007 yılında Kaymakamlık mesleğine girdi.Kaymakam adaylığını Sakarya ilinde yapan Çelikel daha sonra sırası ile Manisa Sarıgöl ve Adana Tufanbeyli ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Sonrasında İngiltere Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 2010 yılında çıkan İçişleri Bakanlığı Kararnamesiyle Korgan Kaymakamlığına, 2012 yılı Kararnamesi ile Çüngüş Kaymakamlığına atandı. 03.09.2014 Tarih 2014/1032 sayılı Müşterek Kararname ile Muradiye ilçesine atandı. Çelikel daha sonra İçişleri Bakanlığı’na geçti. Mehmet Fatih Çelikel evli ve 2 çocuk babasıdır.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü