Bahçesaray usulü rafting

Bahçesaray usulü rafting

Van’ın Bahçesaray Ve Çatak İlçesinde Düzenlenen Ve 4 Gün Boyunca 50 Takımın Yarışacağı Türkiye Rafting Şampiyonasi Bahçesaray'da Start Aldı. Bahçesaraylı Gençlerin İlkel Yöntemlerle Yaptıkları Bot, İzleyenlerden Büyük Beğen


Tarih: 17.10.2019 15:22

Van’ın Bahçesaray ve Çatak ilçesinde düzenlenen ve 4 gün boyunca 50 takımın yarışacağı Türkiye Rafting Şampiyonası Bahçesaray’da start aldı. Bahçesaraylı gençlerin ilkel yöntemlerle yaptıkları bot, izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından 17-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, Van Valiliği, Bahçesaray Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Bahçesaray Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce organize edilen ve değişik branşlarında 50 takım ve yaklaşık 152 sporcunun katılımıyla ilçe merkezinden geçen Bahçesaray Çayı üzerinde belirlenen parkurda başladı.

İlkel yöntemlerle rafting botu yaptılar

Bahçesaraylı bir gurup genç, Türkiye Rafting Şampiyonası öncesi köpük, tahta parçası, kalas, petşişe ve bidonlarla yaptıkları ’Yerli bot’la çay üzerinde yaptıkları rafting, izleyenlerden tam not aldı. Gençlerin yarışı Bahçesaray merkezde botlarının dağılmasıyla son buldu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı