Bahçesaray’da bayramlaşma

Bahçesaray’da bayramlaşma

Van’ın Bahçesaray Kaymakamı Onur Şatiroğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı Ve Beraberindekilerle Birlikte İlçede Vatandaşların Yanı Sıra Polis Ve Jandarmanın Kurban Bayramını Kutlamak İçin Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdile


Tarih: 11.08.2019 08:57

Van’ın Bahçesaray Kaymakamı Onur Şatıroğlu, AK Parti İlçe Başkanı Cumali Sabırlı ve beraberindekilerle birlikte ilçede vatandaşların yanı sıra polis ve jandarmanın Kurban bayramını kutlamak için bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Bahçesaray Kaymakamı Onur Şatıroğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Orhan Kaş, AK Parti İlçe Başkanı Cumali Başkanı Sabırlı ve beraberindekiler ilk olarak merkez camiinde bayram namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bayramlaştılar. AK Parti İlçe Başkanı Cuma Sabırlı, bayramlaşma sonrası vatandaşlara yöresel yemek olan ’helise’ yemeği ikram etti. Daha sonra ilçe Mir Hasan Veli mezarlığını ziyaret eden heyet, burada okunan duaların ardından ilçe merkezine geçilerek ilçe halkıyla bayramlaşma gerçekleştirildi. Bayramlaşma sonrası heyet daha sonra sırasıyla ilçe jandarma ve ilçe emniyetine giderek jandarma ve polislerin bayramını kutladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı