Bakan Soylu’dan Van’da hudut teması

Bakan Soylu’dan Van’da hudut teması

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Van-İran sınırında yapılması planlanan sınır duvarlarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Bakan Soylu, Başkale'deki deprem bölgesindeki vatandaşları da ziyaret etti.


Tarih: 27.06.2021 19:53

VAN (İGFA) - Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile Van'a gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ferit Melen Havalimanında Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Emin Bilmez, Emniyet Müdürü Atanur Aydın, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu ve protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Helikopterle Çaldıran-İran sınırında inşa edilen güvenlik duvarı ve güvenlik yolunu inceleyen Bakan Soylu, Van Çaldıran Hangedik Hudut Karakolu'nda mehmetçiklerle bir araya geldi. Bakan Soylu, geçtiğimiz Şubat ayında Van'ın Başkale ilçesindeki deprem bölgesini de ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. Başkale Özpınar Köyü'nde deprem yaralarının sarılması için ne gerekiyorsa hükümet olarak yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini söyledi.

https://twitter.com/suleymansoylu/status/1409185805374001152


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu