Çaldıran’da bayram öncesi mezarlık temizliği

Çaldıran’da bayram öncesi mezarlık temizliği

Van’ın Çaldiran Belediyesi, Kurban Bayramı Öncesi İlçenin Asri Mezarlığında Genel Temizlik, Bakım Ve Peyzaj Çalişmasi Başlattı.


Tarih: 10.08.2019 13:01

Van’ın Çaldıran Belediyesi, Kurban bayramı öncesi ilçenin asri mezarlığında genel temizlik, bakım ve peyzaj çalışması başlattı.

Çaldıran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan Asri Mezarlıkta bayram öncesi genel temizlik, bakım ve peyzaj çalışması başlattı. Yapılan çalışmada otlar temizlenerek çevrede bulanan çöpler toplanıp peyzaj çalışmalarına yer verildi. Mezarlıklarda büyük değerlerin yattığını belirten Belediye Başkanı Şefik Ensari, ”Çaldıran Belediyesi olarak Kurban bayramı arefesinde ilçe merkezimizin asri mezarlığında genel temizlik, bakım ve peyzaj çalışması başlattık. Burada değerlerimiz yatmaktadır. Kurban Bayramı dolayısıyla yapılacak mezarlık ziyaretinde halkımızın daha güzel, temiz ve hoş bir ortamda dualarını etmelerini sağlamakla birlikte sevdikleri ve değer verdikleri yatırlarımıza sahip çıkmamız açısında mezarlığımızda gereksiz otlar ve çöpler temizlenerek peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdik” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı