Güloğlu Sigortadan Başkan Koç

Güloğlu Sigortadan Başkan Koç'a ziyaret

Güloğlu Sigorta sahibi Gülşen Kızıltaş, Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç’u ziyaret ederek, sigortanın önemi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.


Tarih: 22.12.2017 09:09

Yaklaşık iki ay önce kentte hizmete başlayan Güloğlu Sigorta yetkilileri; iş yerleri ve çalışanların sigorta altına alınması amacıyla ziyaretlerine devam ediyor. İlk olarak kentteki oda başkanlarını ziyaret eden Güloğlu Sigorta sahibi Gülşen Kızıltaş, sigortanın önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Çalışma arkadaşı Gizem Sarımuratoğlu ile birlikte Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç’u ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aktaran Kızıltaş; iş yerlerinin maruz kaldığı hırsızlık olayları, yangın, iş kazaları, müşteri şikayetleri konularında bilgi aktardı. İş yerleri, çalışanlar veya müşteri şikayetlerinin sigorta kapsamına alınabilmesinin esnaf açısından önemli olduğuna değinen Kızıltaş, “Esnafımızın sigortanın önemi konusunda daha da bilinçlendirilmesi için çalışmalarımız devam edecek. Bu kapsamda bütün kamu kurum ve kuruluşları, odaları ve halkımızı ziyaret ederek, sigortanın önemini anlatacağız. Amacımız sigorta konusunda herkesin bilinçlenmesi ve sigortanın öneminin farkına varmasıdır. İnşallah ilimiz için, esnafımız için, halkımız için hayırlı olur. Ben bu kapsamda bizleri ağırladıkları ve destek olacakları için Başkan Koç’a teşekkür ediyorum” dedi.
 

Van Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veysel Koç ise, “Odamıza kayıtlı olan esnaf sanatkarlarımızın, iş yerlerinin sigortalı oluşu, iş yerlerinde çalışan personel ve müşteri şikayetlerinin sigorta kapsamı altına alınması çok güzel bir icraat olacaktır. Bu konuda bizler bütün üyelerimize bilgilendirmede bulunacağız ve bununla ilgili toplantı yapmayı düşünüyoruz. Böylece bütün üyelerimizin iş yerlerini sigorta altına alınmasını talep edeceğiz. Çünkü özellikle bay bayan kuaförlerimizin iş yerleri hırsızlık olaylarına maruz kalıyor. Bu olaylar küçük görünen ama büyük meblağlara tabi tutulan bir sıkıntıdır. İnşallah esnafımız da bunun ciddi boyutunu görmüş olur ve onlar da bu sigorta işleminden faydalanırlar. Ben esnafımız için olumlu olduğunu düşünüyorum. İlimizde de böyle bir çalışma başlattığı için genç girişimcilerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.


Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı