HDP’li Bedia Özgökçe Ertan Van Büyükşehir Belediyesi'nin sitesini neden kapattı?

HDP’li Bedia Özgökçe Ertan Van Büyükşehir Belediyesi'nin sitesini neden kapattı?

HDP'li Bedia Özgökçe Ertan'ın göreve başladığı 11 Nisan 2019 Perşembe gününden bu yana “sistemde güncelleme ve bakım çalışması yapılıyor, lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz” uyarısı çıkan Van Büyükşehir Beled


Tarih: 20.04.2019 12:20

HDP'li Bedia Özgökçe Ertan'ın göreve başladığı 11 Nisan 2019 Perşembe gününden bu yana “sistemde güncelleme ve bakım çalışması yapılıyor, lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz” uyarısı çıkan https://van.bel.tr adresinden yayın yapan, Van Büyükşehir Belediyesi kurumsal web sayfasının yayını neden durduruldu?

Kurumlardaki devamlılık esastır. Devlet ve kurumsal kimlik açısından kurumların web sayfaları digital dünyada kurumu temsil eder. Bu açıdan bakıldığında, kurumun dünü ve bugünü, faaliyetleri ve faaliyet haberleri, verdiği hizmetler, kurumsal tanıtım, birimler ve görevleri, iletişim bilgiler gibi halkın yararlanabileceği kurumsal siteleri faaliyet gösteriyor. 

BEDİA ÖZGÖKÇE ERTAN, BELEDİYENİN KURUMSAL SİTESİNİN YAYININI NEDEN DURDURDU?


31 Mart 2019 Pazar günü yapılan seçimlerde Van Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen ve 11 Nisan 2019 Perşembe günü göreve başlayan Bedia Özgökçe Ertan’ın ilk talimatlarından bir tanesi belediyenin kurumsal sitesinin yayınına son vermek oldu. 

KURUMSAL WEB SİTESİNDEN ÖNCEKİ DÖNEM SİLİNECEK Mİ?


11 Nisan 2019 Perşembe gününden bu yana “sistemde güncelleme ve bakım çalışması yapılıyor, lütfen daha sonra tekrar ziyaret ediniz” uyarısı çıkan Van Büyükşehir Belediyesi kurumsal web sayfası, 2009 yılında olduğu gibi tüm geçmiş silinerek, HDP’li Bedia Özgökçe Ertan’ın göreve başladığı andan itibaren mi yayın yapmaya başlayacak?

VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDE KURUMSAL KİMLİK Mİ İDEOLOJİK PARTİZANLIK MI HAKİM OLACAK?


Başkanlar her ne kadar partilerin adayları olarak seçilseler de görevleri tüm şehre ve halka hizmet eden bir devlet kurumunu yönetmektir. Bu açıdan bakıldığında, kurumsal geçmişi ve hafızayı silip yok saymak, kurumsal ve bütüncül bir yaklaşımdan çok, ideolojik ve partizanca bir yaklaşım olur. 

2009 YILINDA BELEDİYE SİTESİNDEN GEÇMİŞ SİLİNMİŞTİ


29 Mart 2009 Pazar günü Van Belediye Başkanlığını kazanan HDP’li Bekir Kaya, Van Belediyesi’nin kurumsal sitesinden tüm geçmişi sildirmiş ve kendi dönemine yer vermişti. 

Van Büyükşehir Belediyesi kurumsal web sayfasında, kurumsal kimlik ve devlette devamlılık mı esas olacak, yoksa yaşatmaktan çok yok etmeyi esas alan ideolojik partizanlık mı esas olacak merak ediliyor?


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi