İpekyolu Belediyesi zabıta merkezi ağını genişletiyor

İpekyolu Belediyesi zabıta merkezi ağını genişletiyor

Van’ın İpekyolu Belediyesi hizmetlerin daha kolay yürütülmesi ve vatandaşların taleplerine daha hızlı yanıt verebilmek amacıyla ilçedeki farklı noktalara zabıta merkezleri kuruyor.


Tarih: 29.06.2020 14:51

Sosyal belediyecilik kapsamında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren İpekyolu Belediyesi; vatandaşların taleplerine, şikayetlerine daha hızlı yanıt verebilmek ve seyyar satıcılarla daha etkin mücadele etmek amacıyla ilçenin 6 ayrı noktasına zabıta merkezi kuruyor. Özellikle insan ve araç yoğunluğunun olduğu Kazım Karabekir Caddesi Numune Sokak, Cumhuriyet Caddesi Sanat Sokağı, Ordu Caddesi Ulu Camii yanı ile Ahmed-i Hânı Parkı, Zübeyde Hanım Caddesi Zeki Güzel Hamamı yanı, Şehit Polis Ahmet Çam Parkı ve Bostaniçi Fahrettin İnan Parkı’nda kurulacak zabıta merkezleri ile çevre denetimleri çok daha hızlı bir şekilde yapılabilecek.



“Amaç daha etkin mücadele”


Belediye olarak amaçlarının vatandaşlara hızlı ve etkin bir şekilde hizmet vermek olduğunu belirten Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, “Belediye hizmet binasında bulunan zabıta müdürlüğümüz dışında, ilçemizde insan yoğunluğunun fazla olduğu, daha işlek sokak ve caddelerde zabıta merkezleri kuruyoruz. Kurulacak olan bu merkezlerle zabıta personelimizin kaldırım işgali yapan esnafla ve seyyar satıcılarla daha etkin mücadele vermesini hedefliyoruz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı