Kaymakam Solak hastanede hastaları ziyareti

Kaymakam Solak hastanede hastaları ziyareti

Van Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak ve eşi Esra Solak, Başkale Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunarak hastaları ziyaret etti.


Tarih: 25.10.2018 14:12

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Asım Solak, Başkale Devlet Hastanesinde İncelemelerde bulunarak yetkililerden bilgiler aldı. Daha sonra hastane acil servisine geçen Kaymakam Solak, eşi Esra Solak ile birlikte burada hastaları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Kendilerini yalnız bırakmayan Kaymakam Solak’a teşekkür eden vatandaşlar, “Kaymakamımız bizleri ziyaret ettiği için teşekkür ederiz. Sorun ve sıkıntılarımız olduğunda kapısını çalabileceğimiz ve bizimle ilgilenecek bir kaymakamımızın olduğunu bilmek bizleri mutlu ediyor. Allah kaymakamdan razı olsun” dediler. 


Kaymakam Solak ise, hasta ve hasta yakınlarının sorun ve sıkıntılarını dinledikten sonra, yatan hasta servisine çıktı. Yatan hastaları ziyaret ederek ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Solak, hasta ve hasta yakını çocuklar için hazırlanan hediye paketlerini verdi. Kaymakam Solak, daha sonra hastaneden ayrıldı. 


Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü