Okul öğrencilerinden Müdür Ceylani’ye ziyaret

Okul öğrencilerinden Müdür Ceylani’ye ziyaret

Van merkez Tuşba ilçesinde bulunan Hüma Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’yi makamında ziyaret ettiler.Tuşba ilçesi Kalecik TOKİ’de eğitim-öğretim ver


Tarih: 25.04.2019 16:17

Van merkez Tuşba ilçesinde bulunan Hüma Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’yi makamında ziyaret ettiler.

Tuşba ilçesi Kalecik TOKİ’de eğitim-öğretim veren Hüma Hatun Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri okul tanıtım amaçlı çıkaracakları dergi için Tuşba İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhlis Ceylani’yi makamında ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrenciler, İlçe Müdürü Muhlis Ceylani’nin de yer alacağı okul dergi için röportaj amaçlı sorulan soruları yanıtladı. Soruları yanıtladıktan sonra müdür Ceylani, okul tanıtımında büyük önem arz eden okul dergisi konusunda hayırlı olsun temennisinde bulundu. Ziyaret sonunda müdür Ceylani, öğretmen ve öğrencilere kitap ve satranç takımı hediye etti.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü