Tuşba Belediyesi: Karalama kampanyasının bir ürünüdür

Tuşba Belediyesi: Karalama kampanyasının bir ürünüdür

Van'ın merkez Tuşba Belediyesi hakkında çıkan asılsız iddialara ilişkin yapılan açıklamada, "Bazı çevrelerin belli amaçlara ulaşmak için yaptıkları karalama kampanyasının bir ürünüdür" denildi.


Tarih: 16.04.2021 14:12

Son günlerde belediyenin personelini eğitim adı altında yurt dışına gönderdiği şeklinde hiçbir somut dayanağı olmayan, bazı basın yayın organları ile sosyal medya hesaplarında maksatlı olarak yayınlanan haber ve iddiaların tamamının gerçek dışı ve iftira olduğunu duyurdu.


Tuşba Belediyesi'nden yapılan açıklamada, “Her zaman olduğu gibi Tuşbalılara en iyi hizmeti verme gayret ve çabası içerisinde olan Tuşba Belediyemizin düzenlemiş olduğu tüm eğitim seminerleri ve yetiştirme kursları, kendi imkanları ve kamu kurum ve kuruluşların işbirliği ile yurt içinde gerçekleştirilmiştir. İddia edildiği gibi hiçbir eğitim programı yurt dışında yapılmamış ve eğitim amaçlı Almanya başta olmak üzere hiçbir Avrupa ülkesine ve yurt dışına belediye başkanımız, belediye meclis üyelerimiz, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve personelimiz dahil hiç kimse kesinlikle gönderilmemiştir. Kaynağı belirsiz duyumlardan oluşan sözde haberler, bazı çevrelerin belli amaçlara ulaşmak için yaptıkları karalama kampanyasının bir ürünüdür. Tuşbalılara hizmetin en güzelini zamanında ve kesintisiz bir şekilde sunma gayreti ve çabası içerisinde olan Tuşba Belediyemizin, çarpıtma ve iftiralara malzeme edilmesini kınıyor, kendi menfaatleri için bu yola başvuranları etik kuralları çerçevesinde davranmaya davet ediyoruz” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji bu kentleri sarı kodla uyardı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Onlarca estetik geçirdi! Dünyanın en büyük dudaklarına sahip, yeni hedefini açıkladı

Korkunç olay! Evini bastı: Kurşun yağdırdı

Feci kaza! Öğrencileri taşıyan midibüs şarampole yuvarlandı: Çok sayıda yaralı var

İşte yeni düzenlemenin detayları! Erdoğan, 'Öğretmenlerimiz müsterih olsun' diyerek açıkladı

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu