Tuşbalı muhtarlardan genel sekretere destek!

Tuşbalı muhtarlardan genel sekretere destek!

Van’ın Tuşba ilçesindeki bazı mahalle muhtarları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar’ı ziyaret etti.


Tarih: 23.12.2016 21:52

Tuşba ilçesinin mahalle muhtarlarından oluşan bir heyet, Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar’ı ziyaret ederek, görüş ve önerilerini sundu. Muhtarlar, Genel Sekreter Mehmet Yaşar’ın daha önceki dönemlerden de tecrübelerine şahit olduklarını belirterek, bundan sonra da deneyimlerinden faydalanacaklarını ve bunun il için bir fırsat olduğunu söylediler.

 

Mahallelerin birçok hizmet beklediğini dile getiren muhtarlar, “Yeni çalışma sezonunda Van için yeni hizmetlerle tanışacaklarına inanıyoruz. Belediyeye her türlü desteği de vermeye hazırız” dediler.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Yaşar ise, muhtarlarla görüş alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “Muhtarlarla istişareye ayrı bir önem veriyoruz. Onların görüş, düşünce, eleştiri ve eksiklikleri dile getirmesinden memnuniyet duyarız. Çünkü onlar toplumun sesi ve seçilmiş temsilcileridir. Bu ilde hizmette kalite ve verimlilik adına ne gerekiyorsa yerine getirilecektir. Toplumun nabzını en iyi şekilde tutan muhtarlarımızın belirttiği konuların takipçisi olacağız. Bizler Van için ortak hareket edecek ve hizmetleri birlikte başaracağız” diye konuştu.


Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı