Van'da fabrika çalışanları aşılanıyor

Van'da fabrika çalışanları aşılanıyor

Van'da sağlık ekipleri fabrikaları tek tek gezerek aşı yapıyor.


Tarih: 02.07.2021 09:32

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Tuşba İlçe Sağlık Müdürü Eyüp Kalkan, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu önderliğinde ilçede gezici aşılama uygulaması başlattıklarını ifade ederek, “Organize sanayi bölgesinde bundan önce zaten bin 300 aşı yapmıştık. Şimdi ise fabrikaların çalışmalarını engellememek için gelip yerinde aşılama uygulaması yapmaktayız. Tüm vatandaşlarımızı aşı yapmaya davet ediyoruz. İnşallah bu salgını hep beraber yeneceğiz. Bütün tekstiller bitene kadar aşı uygulaması devam edecektir” dedi.

aşı
Van OSB Müdürü Tarlan Yörük ise koronavirüsün alt edilmesi anlamında tek çözümün aşı olduğuna vurgu yaparak, “Eski günlerimize, sosyal hayatımıza geri dönmemiz için muhakkak aşılamanın yapılması gerekiyor. Zaten daha önce müdürlük binasında sanayi çalışanları için aşılama uygulaması yapıldı. Ancak aşıya mesafeli bakan veya ön yargılı olan sanayi çalışanları için bizzat çalıştıkları yerde aşı yapılarak bu konuda kendilerine bilgilendirme yapılıyor. Biz de müdürlük olarak her türlü desteği kendilerine veriyoruz. Şu an dünyanın birçok bölgesinde aşıya erişemeyen ülkeler var. Hatta gelişmiş ülkelerin büyük bir çoğunluğunda halen aşıya ulaşamayan bölgeler bulunurken, ülkemizde bu konuda bir bolluk var. Bunu da iyi değerlendirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

van
OSB’de faaliyet gösteren bir tekstil firmasının Genel Müdürü Ayhan Aslan da, hizmeti çok güzel bulduğunu belirterek, “Biz bundan çok memnunuz. Daha önce bunun zorluğunu yaşayacağımızı düşünüyordum ama buna müsaade etmediler. İl ve ilçe sağlık müdürlüğümüz gelip yerinde aşılama yaptılar ve bizim işimizin aksamamasına vesile oldular. Tuşba İlçe Sağlık Müdürlüğümüze, İl Sağlık Müdürlüğümüze ve Sağlık Bakanlığımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu