Van'da tahrip olan yollarda asfalt yama çalışmaları aralıksız sürüyor

Van'da tahrip olan yollarda asfalt yama çalışmaları aralıksız sürüyor

Van'ın merkez Tuşba Belediyesi'nin ilçede asfalt yama çalışmaları devam ediyor. Başkan Akman," 10 bin ton asfalt yama ve 500 metreküp balans kullanarak geniş kapsamlı bir çalışma yaptık" dedi.


Tarih: 23.08.2021 15:37

Van'ın Tuşba Belediyesi, belirlediği program dahilinde gerek ağır geçen kış şartlarından kaynaklı gerekse kanalizasyon, içme suyu, doğalgaz hatları ile elektrik ve telekomünikasyon şebekelerin yer altına alınmasından dolayı tahrip olan yolları onarıyor. Belediye ekiplerinin İskele, Altıntepe, Abdurrahmangazi, Seyrantepe, Beyüzümü ve İstasyon mahallelerinde yapılan bölgesel yol iyileştirme, bakım ve onarım çalışmaları için 10 bin ton asfalt yama ile 500 metreküp balans kullanıldığı kaydedildi.


İlçe sakinlerinin memnuniyetini dikkate alarak programlı bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, çözüm bekleyen sorunları bir bir giderdiklerini söyledi. Başkan Akman, “Bazı mahallelerimizde asfalt yolların üzerinde meydana gelen çukurlar trafik konforunu olumsuz etkileyerek araç sürücülerine zor anlar yaşatıyordu. Bununla ilgili olarak ekiplerimizi yama çalışmalarına yönlendirerek bu eksiklikleri gidermek için 10 bin ton asfalt yama ve 500 metreküp balans kullanarak geniş kapsamlı bir çalışma yaptık” dedi.

Salih Akman
Tuşba’nın gelişmekte olan bir ilçe olduğunu belirten Başkan Akman, “İlçemiz gelişmekte olan bir yerleşim yeri olduğundan sık sık altyapı çalışması ile karşılaşıyoruz. Bunun için de ayrıca 4 bin ton asfalt yama malzemesi daha aldık. Ekiplerimiz böyle bir durum ile karşılaştıklarında anında müdahale ederek bu eksikleri gideriyor. Bu çalışmamız mevsim şartları imkan verdiği sürece de devam edecektir” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi