Van'da yalnız yaşayan Zahide Teyze'nin evi onarılıyor

Van'da yalnız yaşayan Zahide Teyze'nin evi onarılıyor

Van'ın Muradiye ilçesinde yalnız yaşayan Zahide Teyze'nin, eski olması nedeniyle evini basan haşereler nedeniyle evi onarılıyor.


Tarih: 27.09.2021 14:28

Kızılay Muradiye Temsilciliği, Demirtepe mezrasında yalnız yaşanan 65 yaşındaki Zahide Karakoç’un toprak olan evinin zemininden dolayı haşerelere maruz kaldığını tespit etti. Bunun üzerine yardım kampanyası başlatan Kızılay ekibi, yardımsever vatandaşların desteği ve gönüllü ustalarla evin zeminine beton dökerek parke yaptırmak için onarım çalışması başlattı.

onarım
Açıklamalarda bulunan Kızılay Muradiye Temsilcisi Selçuk Yay, geçtiğimiz günlerde Demirtepe mezrasında yalnız yaşayan Zahide Karakoç’u tespit ettiklerini söyledi. Yay, “Teyzemizin evinin zeminin toprak olup sürekli haşerelerin geldiğini gördük. Yardımsever vatandaşlarımızın desteği ile gerekli malzemeleri alarak evin zeminini yapmaya başladık. Evin zemini bittikten sonra daha rahat bir yerde uyuması için yardımsever vatandaşlarımızdan temin ettiğimiz yatağını da getireceğiz Her zaman büyüklerimizin yanındayız. Dertleri bizim derdimizdir, sevinçleri bizim sevincimizdir. Hayırsever vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, Allah onlardan razı olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi