Van'daki çığ felaketinde 5. gün | Van haber

Van'daki çığ felaketinde 5. gün | Van haber

Van haber - Van'ın Bahçesaray ilçesinde meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasında son dakika haberleri gelmeye devam ediyor.


Tarih: 08.02.2020 08:26

Detaylar geldikçe haber güncellenmektedir...

18:00 Van-Bahçesaray kara yolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği bölgede arama kurtarma çalışmaları olumsuz hava şartları nedeniyle yarına bırakıldı.

13:55 Van-Çatak kara yoluna sabah saatlerinden bu yana 3 çığ düşerken, can ve mal kaybı olmadığı belirtildi.

13:01 Van’da meydana gelen çığ olaylarının ardından kar yağışı ve sisli bölgelerde ulaşım kontrollü bir şekilde sağlanıyor.

12:29 Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, vatandaşları kapalı olan yolu kullanmamaları yönünde uyardı.

11:55 Van Valiliği'nden yapılan açıklamada, “Van-Çatak kara yolu Elmacı mevkisine çığ düştü. Yol geceden beri trafiğe kapalı olduğu için can ve mal kaybı yok. Bölgede çalışma başlatıldı” denildi.

11:19 Van’ın Çatak ilçesinde çığ düştü. Çatak ilçe merkezine 10 kilometre uzaklıktaki Van-Çatak kara yolu üzerindeki Elmacı bölgesine çığ düştü.

10:48 Van-Bahçesaray kara yolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasında yaralanan 77 kişiden 21’inin tedavisi devam ediyor.

10:46 Van-Bahçesaray kara yolunda meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasının olduğu bölge için yoğun kar yağışı ve kuvvetli rüzgar uyarısı yapıldı.

08:57 Van’da 41 kişinin hayatını kaybettiği çığ faciasında kayıp itfaiye erini bulmak için teknik ekip yeniden bölgeye gidiyor.

8:26 Van'ın Bahçesaray ilçesinden meydana gelen çığ faciası sonrası gelişen son dakika bilgilerini, canlı blogla gün boyunca vantelgraf.com farkıyla aktaracağız...

Van haber - Van haber sitesi - Van son dakika


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Uyarı geldi! Sağanak yağış etkili olacak: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Akıllara durgunluk veren olay! Böyle anne olmaz olsun: Çocuğunu yolun ortasına bıraktı

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı