Van'dan 'Ramazan Bayramı' mesajları

Van'dan 'Ramazan Bayramı' mesajları

Van haber - Ramazan Bayramı nedeniyle Van'da bayram mesajları gelmeye başladı.


Tarih: 23.05.2020 12:54

AK Parti Van Milletvekili Kartal’dan Ramazan Bayramı mesajı

Milletvekili Kartal yayımladığı mesajında, “Rahmetin ve bereketin müjdelendiği, manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği mübarek bir Ramazan ayını daha geride bırakarak, Ramazan bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının arttığı, herkesin birbirine daha fazla hoşgörüyle baktığı en güzel anlardır. Kardeşlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu bayramı taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, özellikle kritik süreçlerden geçtiğimiz bu günlerde birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle; kıymetli hemşerilerimin mübarek Ramazan bayramını kutlar, bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam alemine sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diler sevgi ve saygılarımı sunarım” ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Sinan Aslan’dan Ramazan bayramı mesajı

Aslan kutlama mesajında “Bayramlar, birlik ve beraberlik duygularımızın, en üst seviyede yaşandığı, sevgi, dostluk, kardeşlik ve manevi duyguların en üst seviyede hissedildiği müstesna günlerdir. Bu bayram, tüm dünyada ve ülkemizde de etkili olan covid-19 pandemisi nedeniyle, zor şartlardan geçiyoruz. Bu zorlu süreçte devletimizin kararlı mücadelesi ve milletimizin alınan tedbirlere uyumu sayesinde, sağlıklı ve daha güzel günlere ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Bu vesile ile dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, toplumsal birlikteliğin pekiştiği, saygı sevgi, iyilik ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı bayramların, bu anlamda kıymetini iyi bilmeliyiz. Bizi biz yapan milli ve manevi değerlerimize sahip çıktığımız, hayatımızı sevgi, saygı, yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörü temeli üzerine bina ettiğimiz sürece daha güzel günlere ulaşacağımıza canı gönülden inanıyorum. Ramazan ayını uğurlarken, hoşgörü, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan bir bayramı daha birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duygu ve düşünceler içerisinde, başta İpekyolu halkımız olmak üzere ülkemizin ve bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutluyor, bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyor, herkese sağlık, huzur ve esenlikler diliyorum" ifadelerini kullandı.

VAN ESOB Başkanı Berge’den Ramazan bayramı mesajı

VAN ESOB Başkanı İsa Berge, Ramazan bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte ruhumuz huzurla doldu. On bir ayın sultanı ramazan gönül dünyamızı şenlendirdi. Böyle kutsal bir ayın müjdecisi olan ramazan bayramına kavuşmaktayız. Korona virüsten kaynaklı yaşadığımız zorlu süreç, bereketli Ramazan ayının gelmesiyle birlikte bizlere rahat bir nefes aldırdı. Bayramın yaklaşması ile birlikte de biraz daha normalleşme sürecine girdiğimiz söyleyebiliriz. Devlet millet el ele vererek bu zorlu süreci de atlatacağız. Her şeyin başının sağlık olduğunu unutmayalım. Allah’ın bizlere bahşettiği nefesin kıymetini bilerek, Covid-19 sürecinde daha dikkatli olalım. Maske ve sosyal mesafe kuralına uyalım. Hükümetimizin aldığı karar gereği bayramda hepimiz evimizdeyiz. Evde geçen bu bayram belki sevdiklerimizden uzak kalacağız ama gönüllerimizin bir olduğunu hep hatırlayacağız. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim eylesin. Kudreti ilahinin izniyle ramazan bayramının, bizi yeniden eski sağlıklı günlerimize kavuşturmasını diliyorum. Esnaf ve sanatkarlarımızın, Van’ımızın, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı