Van'dan 'yeni yıl kutlama' mesajları

Van'dan 'yeni yıl kutlama' mesajları

Van'dan gelen 'yeni yıl kutlama' mesajları tek bir haberde vantelgraf.com ekibi olarak derledik.


Tarih: 31.12.2020 11:24

Hoş geldin 2021! Yeni yıl mesajları haberimizde...

AK Parti Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar

Gülaçar, mesajında, "Ağır imtihanları tecrübe ettiğimiz bir yıl oldu. Rabbim kalan ömrümüzde hayırlı işlere imza atmayı, bereketli sonuçlar almayı ve sıhhat üzere bir ömür sürmeyi bizlere nasip etsin. Dünya hayatının geçiciliğini ve ömür sermayemizin eridiğini hatırlatan yeni yıl başlangıçlarının güzel ve doğru bir sona ulaştırmasını temenni ederim. 2021 yılı hayırlara vesile olsun" dedi.

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari

Başkan Ensari, mesajında, “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de 2020 yılı pandemi, birbirinden farklı sorunlarla mücadele ettiğimiz zor bir yıl oldu. 2020 yılını pandemi ile mücadele ederek birçok insanımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Yaşanan bu felaketlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı, halen tedavisi devam eden hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. 2020 yılının son gününü yaşayarak acı tatlı bir yılı daha geride bırakıyoruz. Tüm sorun ve sıkıntılara rağmen sağlık ve aydınlık yarınlara umutlarımızı canlı tutarak yeni bir yıla girmenin heyecanını yaşayacağız. 2021 yılının tüm dünyaya barış, sağlık ve huzur getirmesini temenni ederken, halkımıza iyi ve kalıcı hizmetler sunabilmenin çabasında olacağız. 2021 yılının sağlık, mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman

Başkan Akman, mesajında, “Acısıyla tatlısıyla özellikle salgınla sınandığımız bir yılı geride bıraktık. Bildiğiniz üzere 2020 yılında tüm dünya ülkeleri olduğu gibi ülkemizde çok zorlu bir sınavdan geçti. Bununla birlikte yine 2020 yılında ülke olarak depremlerle sarsıldık. Bütün bu sıkıntıların üstesinden devlet ve millet el ele, omuz omuza vererek gelmeye çalıştık. Mücadelemiz hala da devam etmektedir. Bizler de Tuşba Belediyesi olarak 2020 yılında ilçemiz için, ilimiz için bütün zorluklara rağmen, mesai mefhumu gözetmeden gecemizi gündüzümüze kattık ve güzel ilçemiz için vatandaşlarımıza daha fazla hizmet etmenin gayreti içinde olduk. Şimdi ise önümüzde yeni bir yıl ve yeni ümitler var. Aşıların da ülkemizde uygulanmaya başlayacağı yeni yılda bir daha bu tür olayların yaşanmaması en büyük temennimizdir” dedi.



“2020 yılında yaşanan onca olumsuzluğa rağmen güzel hizmetler yaptık”


Göreve geldikleri ilk günkü aşk ve şevkle çalışarak Tuşba’ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Akman, güzel hizmetler yaptıklarını ve aynı heyecanla 2021 yılında da devam edeceklerine hiç kimsenin şüphesinin olmamasını istedi. Başkan Akman, “2020 yılında yaşanan pandemiye ve onca olumsuzluğa rağmen Allah'a şükürler olsun ki hizmet binamızı tamamladık. İskele Sahil Bandı ikinci etabı ile İskele 15 Temmuz Şehitler Parkı’nı Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kampüsüne bağlayan 5 bin 300 metre uzunluğundaki İskele Sahil Yolu birinci ve ikinci etaplarını tamamladık. 24 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Bununla birlikte kırsal mahallerimize 40 bin metrekare parke kilit taşı döşedik. İlçemizin imarına uygun bölgelerde yeni yollar açıp, çeşitli sebeplerle deformasyona uğramış yollarında asfalt yama çalışmaları gerçekleştirdik. Ayanıs Mahallesi’nde yapımına başladığımız ikinci halk plajımız önümüzdeki sezon faaliyete geçecek. İlçemize yaklaşık 1 milyon metrekareye yakın yeşil alan kazandırmak için Tuşba Millet Bahçesi ve Akköprü Millet Bahçesi ile Şemsibey ve Beyüzümü mahalle parklarının çalışmalarına başladık” şeklinde konuştu.



“2021 yılında da ilk günkü heyecanla çalışacağız”


Kapılarını ardına kadar halka açan bir belediyecilik anlayışıyla hizmet ettiklerini anlatan Başkan Akman, “İlk günkü heyecanla 2021 yılında Tuşbalı hemşehrilerimiz için en güzel hizmeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. 2021 yılı iş sezonunda yol yapımına 20 milyon TL gibi yüklü bir bütçe ayırdık. Bu bağlamda merkez ve kırsal mahallelerde yoğun olarak asfalt ile kilit parke taşı çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Tuşba’nın ilk çarşısı olan ve 40 dükkandan oluşan Bedesten Çarşısı projemiz, ihale aşamasına gelmiştir. Bu projemizin tamamlanmasıyla birlikte Tuşbalıların alışveriş yapmak için çok uzağa gitmesine gerek kalmayacaktır. Yine belediyemiz sınırları içinde yer alacak olan Tuşba’nın ilk alışveriş merkezi ile konut alanı projelerimiz mevcuttur. İnşallah bu projelerimizi de kısa zamanda hayata geçirerek siz değerli hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Tuşba’nın ekonomik, sosyal ve kültürel alanda daha çok gelişmesi hak ettiği değeri kazanması için her daim, her yerde işbirliği, koordinasyon ve dayanışma içerisinde tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle 2021 yılının birlik ve beraberliğimizin daha çok güçlenerek devam etmesine vesile olmasını; ilçemize, ilimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say

Başkan Say, yayınladığı mesajda, “Ülkemiz, ilimiz ve ilçemiz adına önemli bir yılı geride bırakarak yeni bir yıla giriyoruz. Beklentiler ve umutlarla dolu yeni bir yıla girmenin sevinç, heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni yılda da gücümüze inanarak, ülkemizin, milletimizin ve çok kıymetli Edremitli ve Vanlı hemşehrilerimin geleceğe daha umutla ve güvenle bakabilmesi için her türlü engeli birlik, beraberlik içerisinde aşacağımıza, aynı kararlılıkla toplumun tüm kesimleri ile el ele, gönül birliği yaparak, ülkemizi, ilimizi ve ilçemizi hak ettiği noktaya taşımak için azim ve gayretle çalışmalarımızı yürüteceğimize inanıyorum. 2020 yılı salgın hastalık, ölümler, yoğun bakımlar, uzaktan eğitim, depremler, doğal afetler ve ülkelerin savaş yılı oldu. Yaşadığımız tüm olumsuz sürecin bu yıl son bulmasını temenni ediyor, yaşamını yitirenlere de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi. Yeni başarılar ve yaşanabilir bir Edremit için var güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Say, “Her ne kadar pandemi süreci projelerimizin tamamlanmasını geciktirmiş olsa da hizmetlerimize ve projelerimizi mümkün olduğunca yürüterek hayata geçirdik. 2021 yılında öncelikle tüm dünyayı ve ülkemizi saran salgın hastalığın son bulmasını diliyorum. Bu sürecin bitmesi ile belediyecilik alanında 2021 yılının Edremit için projeler yılı olacağını belirtmek isterim. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin yeni yılını en samimi duygularımla tebrik ediyor, 2021 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan

Başkan Vekili Aslan, yılbaşı dolayısıyla yayımladığı mesajda dayanışma vurgusu yaptı. Aslan, mesajında, "Tüm dünyada olduğu gibi ülkemiz için de 2020 yılı pandemi, doğal afetler ve birbirinden farklı sorunlarla mücadele ettiğimiz zor bir yıl oldu. Öncelikle yaşanan bu felaketlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet dilerken, yakınlarına sabırlar ve baş sağlığı, halen tedavisi devam eden hastalarımıza ise acil şifalar diliyorum. Acı, tatlı günleri ile bir yılı daha geride bıraktık. Her şeye rağmen sağlıklı, aydınlık günlere ulaşma umutlarımızı canlı tutarak; yeni bir yıla giriyoruz. Güzel günlere olan umudunuzun, inancınızın tükenmediği sağlıklı, mutlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum. Paylaşma, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini sergileyerek zorlu günlerde birbirimize destek olduğumuz 2020 yılından önemli dersler çıkararak 2021 yılına giriyoruz. İnşallah yeni yılda da verimli, yoğun çalışmalarda bulunarak, yeni projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Her yeni yıl bir umuttur ve geleceğe dair temiz bir sayfadır. Biz de bu yeni yılda kendimizi yenileyerek, geliştirerek, vatandaşımıza hizmetin en güzelini getirme adına azimle çalışacağız. Şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için tüm azmimizle çalışmaya devam edeceğiz. 2021 yılının sağlık, mutluluk getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.

Van Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (VAN ESOB) Başkanı İsa Berge

Başkan İsa Berge, mesajında, “2020 yılı hepimiz için çok zorlu bir yıl oldu. Korona virüsün dünyaya yayılması ile birlikte ülkemizde, dolayısıyla Van'da da can kayıpları yaşandı. Beraberinde gelen ekonomik daralmalar, çok büyük sıkıntılara neden oldu. Başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımız büyük zorluklarla karşı karşıya kaldı. Her şeye rağmen birlik ve beraberliğimizi korumaya devam ediyoruz. Devletimiz ve hükümetimiz, esnaf ve sanatkarımızın yanında yer alarak önemli destek adımlar attı. Desteklerin tüm esnafımızı kapsamasını talep ediyoruz. Korona virüsün dünyamızdan tamamen silindiği, herkesin sağlığına kavuştuğu bir yeni yıl diliyorum. Başta esnaf ve sanatkarlarımız olmak üzere tüm Van halkımıza sağlıklı ve huzurlu bir yıl temenni ediyorum. Yeni yılınız kutlu olsun” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı