Van'da uyuşturucu operasyonları

Van'da uyuşturucu operasyonları

Van haber - Van'da yapılan operasyonlarda, 14 kilo metamfetamin, 600 gram toz esrar ve 147 kilogram eroin ve 10 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 157 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.


Tarih: 21.05.2020 13:25

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince Edremit ilçesi Su Sporları Merkezi önünde oluşturulan uygulama noktasında şüphe üzerine 65 plakalı bir otomobilde arama yapıldığı belirtildi. Narkotik madde arama köpeği Bozo’nun da katıldığı detaylı aramada; aracın sol arka ile sol ön yolcu koltuğu arasındaki çuval içerisinde 28 paket halinde toplam 14 kilo 60 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Elde edilen uyuşturucu maddeyle ilgili olarak 1 kişi gözaltına alınırken, soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Erciş'te 600 gram toz esrar ele geçirildi

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, 20 Mayıs 2020 tarihinde Erciş ilçesi Haydarbey Mahallesi’nde durdurulan bir araçta arama yapıldığı belirtildi. Narkotik köpeği ile yapılan aramada 600 gram toz esrar ele geçirilirken, 2 şüpheli ise gözaltına alındı.

Çaldıran'da 157 kilo eroin ve metamfetamin ele geçirildi

Van Valiliğinden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından elde edilen istihbari bilgiler neticesinde 21 Mayıs 2020 tarihinde Çaldıran ilçesi Hangediği Mahallesi’nde operasyon yapıldığı belirtildi, İl Jandarma ve Hudut Karakol Komutanlığı ekiplerince müşterek olarak icra edilen operasyon sonucunda 147 kilogram eroin ve 10 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 157 kilogram uyuşturucu madde ile 21 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili adli soruşturma başlatıldığı belirtildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı