Vanlılar, bu görüntülerle normalleşme biraz zor

Vanlılar, bu görüntülerle normalleşme biraz zor

17 günlük tam kapanma olmasına rağmen Vanlılar cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu. Oluşan yoğunluk normalleşmeyi andırırken, adeta 'pes' dedirtti.


Tarih: 03.05.2021 17:19

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan yeni koronavirüs tedbir kararıyla tüm Türkiye’de olduğu gibi Van’da da geçtiğiniz Perşembe saat 19.00'da başlayan 17 günlük tam kapanma süreci sürüyor. Koronavirüs salgınındaki vaka artışı dolayısıyla tüm ülkede geçerli olacak tam kapanma süreci uygulanmaya konulmuştu. 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’te sona erecek olan tam kapanma uygulamasının 4’üncü gününde Van’daki yoğunluk şaşırttı. Özellikle kentin en işlek caddelerinden olan Cumhuriyet ve Maraş caddelerinde yoğunluk artarken, bazı vatandaşların ise maske ve mesafeye dikkat etmediği görüldü.


Kısıtlamadan muaf olan işçiler, vatandaşın kısıtlamalara uymadığını belirtti. İnsanların sanki hiç kısıtlama yokmuş gibi rahat bir şekilde dışarıda gezdiğini ifade eden işçiler, normalleşme zamanında olduğu gibi insanların yoğunluk oluşturduğunu kaydetti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi