VASKİ arızayı kısa sürede giderdi

VASKİ arızayı kısa sürede giderdi

Van Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (VASKİ), kent merkezi ve ilçelerine içme suyu temin eden 2000mm’lik ana isale hattında meydana gelen arızanın onarımını, duyuru yapılan tarihten bir gün öncesinde giderdi.


Tarih: 14.03.2017 14:38

Arızanın meydana geldiği 3 değişik noktada arıza bakım ve onarım ekipleriyle bir araya gelen VASKİ Genel Müdürü Abdulvehap Gezgen, ’’Kentin 8 yerleşim yerinde su kesintisine sebep olan arızanın giderilmesinde çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Kısa sürede arızaları giderdiler. Halkımız bunu bilmelidir ki kesintiler bu gibi arızalardan kaynaklıdır. Bu arızalar ne ilk nede son olacaktır. Gelecek yılların nüfus oranları düşünülmeden ve çarpık yapılaşmadan dolayı alt yapı çalışmaları maalesef bu gibi arızalara sebep oluyor. Mağdur olacak yerleşim yerlerindeki vatandaşların su kesintisini duyması ve bilgi sahibi olması için Van’da yayın yapan iletişim kaynaklarına duyuru şeklinde ilan verdik. Belirlenen sürenin bir gün öncesinde arkadaşlarımızın özverili çalışmasıyla içme suyunu vermeye başladık’’ dedi.
14 Mart 2017 tarihinde arızanın gidereceğini ve su verileceğini duyuran VASKİ İçme Suyu Daire Başkanlığı, çalışmalarını gece gündüz çalışarak kısa sürede onarımını yaptı. Arıza tespiti sonrası gerekli tedbirleri alınmasının ardından bakım ve onarımını bitirilen ana isale hattından 13 Mart 2017 tarihi itibariyle su vermeye başladı.


Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı