Yüzbaşıoğlu Caddesi düzenlenerek hizmete sunulacak

Yüzbaşıoğlu Caddesi düzenlenerek hizmete sunulacak

Van'ın merkez İpekyolu ilçesinde bağlı Yüzbaşıoğlu Caddesi düzenlenerek, kısa süre içerisinde hizmete sunulması hedefleniyor.


Tarih: 28.05.2021 13:11

İpekyolu Belediyesi prestij proje çalışmaları kapsamında;  Yüzbaşıoğlu Caddesi'ni yeniliyor. İpekyolu Belediyesi’nin “Marka bir İpekyolu inşa ediyoruz” projelerinden olan Yüzbaşıoğlu Caddesinin, 2021 yılı içerisinde düzenlenerek, kısa süre içerisinde hizmete sunulması hedefleniyor. 


Cadde; çalışma sonrası modern bir görünüme kavuşacak

Cadde ve Sokakların çehresini değiştirme kararlılığını sürdüren İpekyolu Belediyesi, Yüzbaşıoğlu Caddesinin yenilenmesi çalışmalarını başlatıyor. Prestij projeler kapsamında yapılacak olan Yüzbaşıoğlu Caddesi, çalışma sonrası pek çok ilki yapısında barındıracak. İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sinan Aslan, amaçlarının Van’ın en işlek güzergâhlarından biri olan Yüzbaşıoğlu Caddesini düzenleyip, hak ettiği değere kavuşturmak olduğunu ifade ederek, “Vatandaşlarımızın yaşam standartlarını üst seviyelere çıkararak, günlük yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. İlçemiz için önemli bir potansiyeli olan Yüzbaşıoğlu Caddesi, yenilendikten sonra ilçemiz modern caddelerinden birine daha sahip olacak. Çalışmalarımızı bir an önce tamamlayıp caddemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunma hedefindeyiz.” dedi. 

Standartların üstünde kaliteli bir cadde olacak

Caddenin yenilenmesi çalışmalarında, kalite standartlarını arttıracaklarını belirten yetkililer, İpekyolu ilçesinin tarihi dokusuna uygun bir caddenin inşa edileceğini belirttiler. Öte yandan çalışmalar kapsamında; Caddenin drenaj, elektrik, su, kanalizasyon ve diğer tüm alt yapı çalışmasının yenilenerek; dış cephe giydirmesi, yaya kaldırımları, ihtiyaçlar çerçevesinde mimari fonksiyonlar, heykel çalışmaları, konsept tasarım aydınlatma, araç yolunda yenileme ve oksijen deposu yeşil alanın yer alacağı, peyzaj uygulama çalışmasının Caddeye uygulanacağı belirtildi.

Yüzbaşıoğlu Caddesicaddevan


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı