Bursa Açıkhava’da komedi akşamı

Bursa Açıkhava’da komedi akşamı

Başrollerini Hakan Yılmaz, Ebru Cündübeyoğlu ve Volkan Aktan’ın paylaştığı “Ölü’n bizi ayırana dek” adlı oyun Bursalı sanatseverle buluşuyor.


Tarih: 30.07.2021 15:07

BURSA (İGFA) - Tüm dünyayı saran pandemi nedeniyle ara verilen açık hava programları önlemlerin azaltılması ile birlikte yeniden hız kazandı. Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda geçtiğimiz günlerde başlayan konser trafiği şimdi de eğlenceli bir tiyatro oyunu ile devam ediyor. “Ölü’ün bizi ayırana dek” oyunda ünlü oyuncular Hakan Yılmaz’ın “Serdar” Ebru Cündübeyoğlu’nun ise “Cansu” karakterine can verdiği tiyatro yaklaşık 2 saat boyunca Bursalı izleyenlere keyifli saatler yaşatacak.

Oyunda; Cansu ve Serdar karakteri ilk anda mutsuz gibi gördükleri yılların ardından boşanmaya karar vermiş bir çift olarak sahneye çıkıyor. Verdikleri boşanma partisinin ertesi günü son celsede dava karara bağlanacak ve bu evlilik bitecektir. Birçok sürpriz sahnenin yer aldığı oyun zekice yazılmış esprilerle süslü keyifli sahneleri ile izleyenleri kahkahaya boğacak. Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu’nda  2 Ağustos akşamı Bursalılarla buluşacak olan oyun saat 21.00’de başlayacak. Oyunun bilet fiyatları ise 70, 85 ve 100 lira olarak satışa sunuldu. Biletler ise Biletix ve oyun akşamı Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu gişesinden temin edilebilir


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı