Bursa'da Gemlikli müzisyenlere destek

Bursa'da Gemlikli müzisyenlere destek

Bursa'da Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'dan bir destek de pandemi döneminden en çok etkilenen gruplardan biri olan müzisyenlere geldi.


Tarih: 03.03.2021 12:00

BURSA (İGFA) - Gemlik Belediyesi COVID-19 döneminde yaraları sarmaya devam ediyor. Esnafın kira borçlarını erteleyen ve salgın sebebiyle dükkânını açamayan esnaftan kira almayan Gemlik Belediyesi, ilçenin birçok noktasında dezenfektan çalışmaları gerçekleştiriyor. Sağlık kuruluşlarına da tıbbi malzeme desteğinde bulunan Gemlik Belediyesi'nin son katkı verdiği meslek grubu ise Gemlikli müzisyenler oldu. Müzisyenler, haftanın belirli günlerinde Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde online konser düzenleyerek zor günlerinde yanlarında oluyor.

Gemlikli müzisyenlere destek amacıyla düzenlediği çevrimiçi konserler ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, müzisyenlerin geçen yaz aylarında normalin çok altında iş yaptığını belirterek, kendilerinin de belediye olarak çevrimiçi konserlerle destek olmak istediklerini söyledi. Müzisyenlerin çaldığı esere eşlik eden Başkanı Sertaslan, "Onları neşeli günlerimizin birer hatırası olarak tanırız ama en zorda oldukları gün kimsenin aklına gelmezler. İşyerleri restoranlar kapanıp düğünler iptal olunca onlarda çok zorluk çektiler. Elimizden çok bir şey gelmiyor ama bizler de Gemlik Belediyesi olarak ekonomik anlamda zor günler yaşadıkları bu günlerde bir parça dertlerine şifa oluyoruz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı