Bursa'da hemşirelere 'Hayat' eğitimi

Bursa'da hemşirelere 'Hayat' eğitimi

BURSA (İGFA) - Bursa'da iki gün süren eğitim programına Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  ve Başhekimi Dr. Fatih Özkul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar,Türkiye Educon Center ve KKTC Educon Center Direktö


Tarih: 08.09.2021 14:19

BURSA (İGFA) - Bursa'da iki gün süren eğitim programına Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  ve Başhekimi Dr. Fatih Özkul, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Betül Kabalar,Türkiye Educon Center ve KKTC Educon Center Direktörü Marziye İlhan ve çok sayıda sorumlu hemşire katıldı.

Eğitim programının açılışında katılan ve sorumlu hemşirelerle bir araya gelen Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Başhekimi Dr. Fatih Özkul, sağlık hizmetini veren en önemli unsurlardan birinin hemşireler olduğunun altını çizdi.

Hastane içinde de sürekli eğitimlerinin devam ettiğini belirten Başhekim Dr. Fatih Özkul, hemşehrilerin sürekli olarak kendilerini yenileyerek geliştirmeleri için çeşitli eğitim programları organize ettiklerini belirterek, "Ekiplerimizin mesleki eğitimlerine katkı sağlamak çerçevesinde Marziye İlhan ile sorumlu hemşirelerimizi buluşturduk. Ekiplerimizi daha yukarılara taşımak için bir arayış içindeyiz. 22 kişiden oluşan sorumlu arkadaşlarımıza yönelik 2 günlük bir eğitim programı düzenledik. Eğitimimizin amacı hizmetin daha kaliteli daha bilinçli ve de arkadaşlarımızın bakış açısını da genişleterek en iyi seviyeye taşımak. Çalışmalarımızda iyi ve başarılıyız ama her geçen gün daha ötesini, daha iyisini arıyoruz. Daha güzel hizmeti nasıl veririz arayışlarımız hiç bitmiyor. Odağımızda hep daha eğitimli nitelikli ekipler var” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı