Bursa, mobil araçlarla turistlere tanıtılıyor

Bursa, mobil araçlarla turistlere tanıtılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi, şehre gelen ziyaretçi sayısını, konaklama sürelerini ve ülkelerine göre turist sayısını arttırma hedefiyle Bursa Kültür Turizm ve Tanıtma Birliği işbirliğinde ‘Mobil Turizm Tanıtım Aracı’ projesini


Tarih: 03.08.2021 15:42

BURSA (İGFA) - Bursa’nın turizmden hak ettiği payı alabilmesi için tanıtım çalışmalarını ara vermeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, dijital platformlarda şehri vitrine çıkaran ‘GoBursa’ projesinin ardından ‘Mobil Turizm Tanıtım Aracı’ projesini de başlattı.

Bursa'yı tüm yönleriyle tanıtan mobil araçta, turizm alanında deneyimli ve yabancı dil bilgisine hakim personeller görev alıyor. Şehir adına bilgi almak isteyen yerli ve yabancı turistler, mobil araç vasıtasıyla Bursa'yı tanıtan dokümanlara kolaylıkla ulaşabiliyor. Dijital tanıtım öğeleriyle de desteklenen mobil turizm tanıtım aracı, turistlerin GoBursa mobil turizm uygulaması ve www.bursa.com.tr turizm web sitesine erişimini de kolaylaştırıyor.

İlk olarak Ayvalık Sarımsaklı Plajı'ndan başlayan tanıtımlar, Kuşadası İsmail Cem Meydanı'da devam ediyor. Mobil turizm tanıtım aracı, Kuşadası'ndan sonra Bodrum ve Fethiye bölgelerinde de tanıtım çalışmalarını sürdürecek. Ege Bölgesi'ndeki tanıtım programının sona ermesinin ardından mobil turizm tanıtım aracı, Türkiye'nin önde gelen turizm merkezlerinde de Bursa'yı tanıtmaya devam edecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı