Bursa Mustafakemalpaşa’da 140. yıl sevinci

Bursa Mustafakemalpaşa’da 140. yıl sevinci

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediyesi, kuruluşunun 140. yılını törenle kutladı.


Tarih: 02.08.2021 11:56

BURSA (İGFA) - Türkiye'nin ilk taşra belediyelerinden biri olan, 131 mahallesiyle Bursa’nın hizmet alanı en büyük bölgelerinin başında gelen Mustafakemalpaşa Belediyesi'nin kuruluşunun 140. yılı, Cumhurluk Alanında kutlandı.

Törene; Mustafakemalpaşa Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Belediye Başkanı Mehmet Kanar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire amirleri ve belediye personeli ile birlikte vatandaşlar katıldı.  Belediye Başkanı Mehmet Kanar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okundu.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, konuşmasında; “Dile kolay 1881 yılında toprakla buluşan dev hizmet çınarı bugün 140 yaşına girdi. Ne mutlu bize dünyada birçok ülkenin tarihinden daha eski bir geçmişe sahibiz. Kökleri geçmişi, dalları geleceğe uzanan bu büyük Türk çınarının bir parçası olmaktan onur duyuyoruz. Bu kutlu tarihin bir parçası olmaktan, yeni ve yeniden bir tarih yazmaktan, bu aziz millete hizmet etmekten şeref duyuyoruz” dedi.Başkan Kanar, tek hedeflerinin daha önce büyükler gibi yeniden tarih yazmak olduğunu belirterek, "Çünkü, Mustafakemalpaşa bizim büyük ailemiz, geçmişimiz, geleceğimiz, ortak sevdamız” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı