Denizli Pamukkale'de eve servis kitap hizmeti

Denizli Pamukkale'de eve servis kitap hizmeti

Pamukkale Belediyesi'nin büyük ilgi gören projesi Kitap Kafe, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde uygulanan tam kapanmada da kitapseverlerin yanında olacak.


Tarih: 30.04.2021 13:59

DENİZLİ (İGFA) - Pamukkale Belediyesi Kitap Kafe her zaman olduğu gibi uygulamaya başlanan tam kapanmada da üyelerinin ve kitapseverlerin yanında olmaya devam ediyor.

Pandemi sürecinde geçen 1 yılda 800 vatandaşın istediği toplam 7 bin 500 kitabı evlere ulaştıran Pamukkale Belediyesi, halkın beğenisini kazandı. 2020 yılının başlarında 2 bin 700 üyesi ile 3 bin 700 kitap bulunan kitap kafede 2021 yılının ilk aylarında üye sayısı 3 bini, kitap sayısı da 5 bini geçti. Koronavirüs tedbirleri çerçevesinde uygulanmaya başlayan tam kapanma sürecinde de kitapseverlere kitap servisi yapacak olan Kitap Kafe'den vatandaşlar 0505 187 86 24 nolu telefon aracılığıyla kitap talep edebilecekler.

BOL BOL KİTAP OKUNABİLİR

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, koronavirüs salgınında her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade ederek, evde kalınan zamanlarda kitap okumanın en güzel aktivitelerden biri olduğunu, bol bol kitap okuyarak bu dönemin iyi bir şekilde değerlendirilebileceğini söyledi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı