Genç Kızılay Bursa’dan çocuklara bayram sürprizi

Genç Kızılay Bursa’dan çocuklara bayram sürprizi

Genç Kızılay Bursa, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklara Türk Bayrağı, yapboz ve pamuk şekeri dağıttı. Şube Başkanı Özcan Susmaz, “Onların yüzündeki tebessümü görmek, bizi çok mutlu etti” dedi.


Tarih: 25.04.2021 13:33

BURSA (İGFA) - Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz Genç Kızılay Bursa gönüllüleri ile birlikte çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı zorlu pandemi günlerinde en coşkulu şekilde kutlamak için pamuk şeker, Türk bayrağı ve yapboz dağıttı. Animatörler eşliğinde çocukların evlerinin önüne giden ve kapıdan hediyelerini dağıtan gönüllüler hem yürekleri ısıttı, hem de minikleri sevindirdi.

EN KIYMETLİ FAALİYET

Genç Kızılay Bursa gönüllüleriyle birlikte çocuklara hediye dağıtan Türk Kızılay Bursa Şubesi Başkanı Özcan Susmaz, çocukların yüzünü güldürmenin yaptıkları en kıymetli faaliyet olduğunu belirterek “Özelikle pandemi günlerinde onların yüzlerindeki tebessümü görmek, bizi çok mutlu ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutlamalarına vesile olmaya çalıştık. Çocuklarımızı sevindirmek, hepimizi fazlasıyla mutlu etti” diye konuştu.

 ‘GENÇLERİMİZ ÇOK DİNAMİK’

Genç Kızılay Bursa gönüllülerinin oldukça aktif çalıştığını da vurgulayan Özcan Susmaz, “Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Çocuk Cerrahi ve Pediatri Servisi’ndeki tedavileri devam etmekte olan kardeşlerimize, gönüllülerimizin kendi elleriyle ördükleri ‘amigurumi’ oyuncaklarını da hediye ederek onların sevinçlerine ortak oldu” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı