İzmir Skal Kulübü’nden Başkan Soyer’e nezaket ziyareti

İzmir Skal Kulübü’nden Başkan Soyer’e nezaket ziyareti

İzmir Skal Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı Emre Gezgin eşliğinde Y.K üyeleri ile yeni dönem Başkanı Güner Güney  ve Y.K çifte önem arz eden bir ziyaret gerçekleştirdi. Emre Gezgin  dünya ikinciliği filminde SKAL Dünya Kongresi’nin ?


Tarih: 02.08.2021 11:50

İZMİR (İGFA) -  2018 – 2021 dönemi başkanı Emre Gezgin 1966 kuruluşlu İzmir Skal Kulübü (Uluslarararsı Turizm Profesyonelleri Derneği)  yeni başkanı Güner Güney ve Yönetim  kurulu üyeleri Bülent Tercan, Mine Güneş ve Murat Tolga Akın’ı Tunç Soyer’e takdim etti. Skal bünyesinde uluslararası ilgi odağı haline gelen İzmir’i yeni dönem yönetimin  sürdürülebilir projeler ile olumlu esen bu havanın devamını sağlayacağına olan güven ve inancı vurgulayan kulüp üyeleri, İzmir’in 2024 Dünya Kongresi adaylığı için Tunç Başkan’dan  destek çağrısı yaparak yeni projelerini sundu.

Başkan Güney, Visit İzmir’i Skal’ın uluslararası gücünden faydalanarak Tunç Soyer’in başkanlığında tüm dünya kulüplerine yönelik bir lansman toplantısı yapılmasını önerdi.  Y.K üyesi Mine Güneş Kaya kırsal turizm ve sürdürülebilir turizmin destinasyon tanımlamasında yeni dönemde önemi bir yer teşkil ettiğinin altını çizerek İzmir’in bu bağlamda potansiyel değerlere sahip olmasının önemini vurguladı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ise, UNESCO Dünya Mirası değerlerimizin tanıtımında yurt dışı lobi faaliyetlerinin önemine değinerek İzmir Skal Kulübü’nden destek istedi. Tarihi Birgi kenti, Foça ve Çandarlı Kaleleri, Kemeraltı ve çevresi gibi bölgelerin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne aday olduğunu belirten Soyer İzmir'in turizm potansiyelini büyütmenin dışarıdaki bilinilirliğini arttırmaya bağlı olduğunu vurguladı.  


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı