Kayseri Büyükşehir’de MÜSİAD 15 Temmuz sergisi

Kayseri Büyükşehir’de MÜSİAD 15 Temmuz sergisi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi fuaye alanında kurulan 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi’nin açılışına kat?


Tarih: 15.07.2021 09:30

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)

MÜSİAD Kayseri Şubesi tarafından Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Girişi’ne 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı. 15 Temmuz’un ruhunu yansıtan 35 fotoğraftan oluşan sergi, Başkan Büyükkılıç, MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci ve yönetimi tarafından törenle açıldı. 

“UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ”

Sergide MÜSİAD Genel Merkezi tarafından seçilen 15 Temmuz gecesinin dikkat çeken 35 fotoğrafın yanı sıra FETÖ'nün kalkıştığı darbe girişiminin 14 saatlik kronolojik tablo da yer alıyor. 15 Temmuz’un sürekli diri tutulması gerektiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “‘Unutmadık, unutturmayacağız’ anlayışıyla da 15 Temmuz’u sürekli diri tutmamız gerektiğini söylemek istiyorum. Dışarıdan olan düşmanların tabi ki bilinmesi ve düşman olması kadar doğal olan bir şey olmaz. Ama içerden çıkan hainleri her halde her zaman tespit edemeyebiliyoruz. O açıdan ‘su uyur düşman uyumaz’ anlayışı ile hain hele hiç uyumaz mantığı içerisinde unutmayacağız, unutturmayacağız.”

Sergi hakkında bilgilendirmelerde bulunan MÜSİAD Kayseri Başkanı Mehmet Kütahneci ise 15 Temmuz ruhunu gelecek nesillere aktarmanın öneminden bahsetti. 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı