Malatya Battalgazi'de sosyal tesisler açılıyor

Malatya Battalgazi'de sosyal tesisler açılıyor

Malatya'da Battalgazi Belediyesi, COVID-19 tedbirleri çerçevesinde Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi’ni 4 Mart Perşembe gününden itibaren yeniden hizmete açacağını duyurdu.


Tarih: 03.03.2021 14:52

MALATYA (İGFA) - COVID-19 tedbirleri kapsamında sosyal tesislerdeki hizmetlerine bir süre ara veren Battalgazi Belediyesi, kontrollü normalleşme süreciyle birlikte tesislerin kapılarını yeniden hizmete açmaya hazırlanıyor.

Malatya’daki tüm vatandaşlar tarafından büyük rağbet gören Orduzu Galip Demirel Çınar Park Sosyal Tesisi ve Battalgazi Sosyal Yaşam Merkezi, mesafe koşulları ve yüzde 50 kapasite sınırlamalarına uymak kaydıyla 4 Mart Perşembe gününden itibaren 07.00-19.00 saatleri arasında faaliyete geçecek.

BAŞKAN GÜDER, SOSYAL TESİSLERDEKİ SON KONTROLLERİ YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeniden hizmete açılacak olan sosyal tesisleri ziyaret ederek Sosyal Tesisler Müdürü Ayhan Ağçapa’dan son hazırlıklar hakkında bilgiler aldı.  Başkan Güder, yerel yönetim olarak üzerlerine düşen tüm tedbirlerimizi aldıklarını belirterek, "Cumhurbaşkanımız tarafından ilan edilen kural ve kaideleri her zaman olduğu gibi bu süreçte de harfiyen yerine getireceğiz. Yüzde 50 kapasite ile hizmet vereceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte vakalarımız daha çok azalır ve tedbirler daha da genişler. Maske, mesafe ve hijyene dikkat edelim” diye konuştu.

 


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü