Malatya’da farkındalıklı doğum günü

Malatya’da farkındalıklı doğum günü

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu engellilere yönelik düzenlemiş olduğu farkındalık çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda daha önce hiç doğum günü kutlamamış Ortopedik engelli ve aynı zamanda Down Sendromlu E


Tarih: 22.06.2021 15:46

MALATYA (İGFA) - Malatya Kent Konseyi binası önünde gerçekleştirilen programa Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Malatya Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Batar, Şehir Gönüllüleri Meclisi Başkanı Mehmet Karabay, Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altuntaş ve Esila’nın ailesi ve sevenleri katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, pandemi döneminde zamanımızın çoğunu evde geçirmek zorunda kaldığımızı belirterek, özellikle engelli vatandaşlarımızın bu durumdan çok etkilendiğini söyledi.

Sığırcı “Bu tür etkinlikler ile özellik engelli vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu ve onların her zaman destekçileri olduğumuzu belirtmek isterim. Esila’nın babası Kemal Ürkmez kardeşimizin de Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler işinde çalışan mesai arkadaşımız olması hasebi ile bu doğum günü bizim için çok daha başka anlamlı. Minik kızımızın doğum gününü kutluyorum onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi.

Doğum günü kutlanan Esila düzenlenen doğum günü etkinliğinde doyasıya eğlenerek, çevresine mutluluk çığlıkları attı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu