Sakarya’ya lunapark eğlencesi

Sakarya’ya lunapark eğlencesi

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce, yeni eğlence merkezi olacak olan lunapark projesi müjdesini meclis toplantısında verdi.


Tarih: 13.09.2021 17:23

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekrem Yüce, yeni eğlence merkezi olacak olan lunapark projesi müjdesini meclis toplantısında verdi.

 Eylül Ayı Olağan Meclisi’ni Sosyal Gelişim Merkezinde toplayan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ailelerin ve çocukların eğlenceli vakit geçirmesi için Erenler Sakarya Park’ın yanına lunapark yapacaklarını söyledi. Toplantıda müjdeyi veren Yüce, detayları çalışmaların yapılmasından sonra vatandaşlara duyuracaklarını söyledi. Yüce, İl Ormanı Tabiat Parkının da yenileme çalışmalarında sona gelindiğinin belirterek, beğenisini kazandık. Çok şükür ormanımız yaz sezonunda piknik, doğa yürüyüşü ve sportif aktiviteler için ziyaretçi akınına uğradı. İl Ormanı, artık şehrin en gözde doğal mekânı haline geldi. Ayrıca park içindeki Bungalov Evlerinin onarım ve düzenleme işlemleri yaptık ve misafirlerimizi ağırlamaya başladık. Ağaçlık alandaki Macera Park ise eğlencenin yeni adresi oldu. Yine Sakaryapark kenarında hemşerilerimizin ailecek vakit geçirebilecekleri, çocuklarımızın eğlenebilecekleri bir lunapark inşa ediyoruz. Bu projemizle ilgili detayları, çalışmalarımızı yaparak inşallah kamuoyuyla paylaşacağız. İl Ormanı Tabiat Parkının ve Lunaparkın şehrimize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi