Verem Savaş'ta Ali Baytekin güven tazeledi

Verem Savaş'ta Ali Baytekin güven tazeledi

Bursa'da Mudanya Verem Savaş Derneği'nde 22 yıldır başkanlık yapan Ali Baytekin, tek listeli genel kurulda üç yıllığına yeniden başkan seçildi.


Tarih: 06.04.2021 13:58

BURSA (İGFA) - Mudanya Verem Savaş Derneği, pandemi tedbirleri dolayısıyla olağan genel kurulunu bir ay gecikmeli gerçekleştirdi. 80 üyeden 30'unun katıldığı genel kurulun pan başkanlığını Bursa Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Ali Korkut yaptı. Faaliyet ve denetim raporlarının okunup ibrası sonrasında derneğin 2021-2022 yılı tahmini bütçesi 300 bin lira olarak kabul edildi. 


Tek listeli yapılan seçimlerde 22 yıldır Verem Savaş Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı sürdüren Ali Baytekin, katılımcı üyelerin oybirliği ile 3 yıl daha güven tazeledi. Baytekin'in yeni dönem 5 kişilik yönetimine Muhsin Saraç, Figen Öztürk, Şener Dede ve Demet Arslaner seçilirken, Önder Dündar, F. Gürsel Akengin ve Ömer Başkurt denetim kurulu üyesi oldular.
Verem Savaş gönüllülerine ve fedakar üyelerine teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Baytekin ve yönetimi, genel kurul sonrasında vefat eden bağışçılar için lokma hayrında bulundu.  


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı