Bursa'da eğitime destek Osmangazi'den

Bursa'da eğitime destek Osmangazi'den

BURSA (İGFA) - Bugüne kadar hayata geçirdiği yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri ile birçok yerel yönetime ilham kaynağı olan Osmangazi Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarını da bir adım öne taşıdı. Osmangazi Belediyesi, g


Tarih: 08.09.2021 14:52

BURSA (İGFA) - Bugüne kadar hayata geçirdiği yatırımlar ve sosyal sorumluluk projeleri ile birçok yerel yönetime ilham kaynağı olan Osmangazi Belediyesi, eğitim alanındaki çalışmalarını da bir adım öne taşıdı. Osmangazi Belediyesi, gerek ilçe genelinde ihtiyacı bulunan okulların fiziki şartlarının iyileştirilmesi, gerekse çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sunulması amacıyla birbirinden değerli çalışmalara imza attı.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında bugüne kadar Osmangazi’deki 116 okulda bakım, onarım, tadilat ve çevre düzenleme çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “İlçemizdeki ilk ve orta dereceli okulların daha sağlıklı, daha modern ve daha temiz şartlarda eğitim verebilmeleri amacıyla okullarımızın tadilat ve bahçe düzenleme çalışmaları ile eğitime destek veriyoruz. Ayrıca, ilçemize bir ilkokul ve ortaokul, bir uluslararası lise ve bir adet anaokulunu kazandırdık. Eğitim yatırımları için bugüne kadar 53 milyon liralık kaynak kullandık” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi