Bursa'da Nilüfer projeleriyle örnek oluyor

Bursa'da Nilüfer projeleriyle örnek oluyor

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Görükle Akşemsettin İlkokulu ve Erasmus KA229 Projesi ortaklarını ağırladı. Lıttle Frıends Of Nature (Doğanın küçük dostları) projesini yürüten heyet, çalışmaları ve hedefler


Tarih: 08.09.2021 10:42

BURSA (İGFA) - Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Görükle Akşemsettin İlkokulu ve Erasmus KA229 Projesi ortaklarını ağırladı. Lıttle Frıends Of Nature (Doğanın küçük dostları) projesini yürüten heyet, çalışmaları ve hedeflerini tanıttı.

Uluslararası ortak projelerin önemine değinen Başkan Erdem, “Projeniz hayırlı olsun. Bu tür projeler ülkeler, kültürler arası etkileşimi artırıyor. Umarım bu pandemi süreci biter de eskisi gibi yüz yüze ortamlara döneriz. Çevre ve doğa anlamında Nilüfer örnek ilçelerden biri. Her alanda çevreye yönelik projeler yapıyoruz. Bu çalışmalarla çeşitli ödüller aldık. Bu tür ortak çalışmaları geliştirerek genç nesilleri bu tür projelere çekmek önemli. Dünyamız değişime uğruyor ve gelecek nesiller iklim, çevre açısından zor günler yaşayabilir. Gençlerin, gelecek nesillerin doğa sorunlarına duyarlı olması geleceğimiz için çok önemli. Bu projeler çok önemli, emeği geçenlere teşekkürler” dedi.

 Projenin ortak yöneticileri Hırvatistan’dan Marina Calusic ve Romanya’dan Melinda Lavinia Dragnea da bölgeleri hakkında bilgi verirken, Bursa ile Nilüfer özelinde gözlemlerini dile getirdi. Nilüfer’deki okulları ve eğitim yatırımlarını çok beğendiklerini ifade eden Calusic ile Dragnea, Bursa’nın çok özellikli bir şehir olduğunu belirtti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı